بیش از 30 درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات می شودمسئول تجاری سازی و انتقال یافته های تحقیقاتی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی گفت: بیش از 30 درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات می شود و بیشتر محصولات باغی و تازه، - ایسنا/خراسان رضوی مسئول تجاری سازی و انتقال یافته های تحقیقاتی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی گفت: بیش از 30 درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات می شود و بیشتر محصولات باغی و تازه، در معرض فساد و هدر رفت بیشتری قرار دارد. علیرضا ودیعی اظهار کرد: با توجه به برنامه زمانی سه ماهه دوم سال و فصل برداشت میوه های هسته دار، روز انتقال یافته های تحقیقاتی ارائه روش های مناسب تولید و بسته بندی خشکبار در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد. مسئول تجاری سازی و انتقال یافته های تحقیقاتی این مرکز افزود: این برنامه علمی در سالن جلسات شهید فتاحی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و آزمایشگاه بخش تحقیقاتی، فنی و مهندسی با حضور زنان روستایی و کارآفرین، و بانوان کارشناس مراکز جهاد کشاورزی مشهد برگزار شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازروابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، وی افزود: در این جلسه مدرسین دوره آذرپژوه و آزاد دیسفانی از اعضای هیأت علمی مرکز و محقق معین شهرست برچسب ها: تحقیقات - محصولات کشاورزی - خراسان رضوی - کشاورزی - محصولات - مرکز تحقیقات - تحقیقاتی |
آخرین اخبار سرویس: |